logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]
 

Demana una demo

Coneix i avalua la Plataforma de Gestió Educativa GESTIN amb una Presentació/DEMO sense compromís al teu centre

Marca la casella o caselles que correspongui del formulari i omple les dades que s’indiquen
  Política de protecció de dades  Codi Captcha: captcha

  (*) De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades facilitades a través d’aquest formulari, així com la seva adreça de correu electrònic, seran incorporades a un sistema de tractament sota la responsabilitat de JAUME CASTELLA GRAU, amb la finalitat de gestionar les sol·licituds d’una demo de la plataforma dirigides a l’entitat. En compliment amb la normativa vigent, JAUME CASTELLA GRAU informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.
  L’informem que el tractament de les seves dades està legitimat per el seu consentiment.
  JAUME CASTELLA GRAU es compromet a utilitzar les dades recollides mitjançant aquest formulari, únicament per a les finalitats anteriorment esmentades.
  Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició a el tractament de les seves dades de caràcter personal dirigint-se per escrit, en els termes que estableix la Llei, a l’adreça C/ Bisbe Urquinaona, 12, 2-1, 08860, Castelldefels.
  L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat enviant un correu electrònic a l’adreça info2@deltic.cat.
  Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

  Necessites més informació?

  Contacta amb nosaltres

  Plataforma  GESTIN
  DELTIC Informàtica i Comunicació
  Pl. Arquebisbe Modrego 8, Local 7;
  08840 Viladecans (Barcelona)

  Tels. 93 647 0695 – 609 029 847
  Email: info@gestin.biz