logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.

 

Qui som

Plataforma GESTIN

Plataforma GESTIN neix el 2008 de la mà de DELTIC Informàtica, és un projecte de control d’assistència d’alumnes per a un centre educatiu amb comunicació a famílies. Des de llavors l’aplicació ha crescut amb funcionalitat i millores fins a arribar a l’actual plataforma. Aquestes s’han fet amb la participació activa per part dels centres i els seus suggeriments.

 

Aquesta plataforma, l’any 2022 ha entrat a formar part de l’empresa INFOSOFT GIRONA SL propietària d’iEduca, una plataforma de gestió acadèmica amb un llarg recorregut i experiència en el sector, oferint actualment el seu servei a més del 50% dels centres de Catalunya.

 

INFOSOFT GIRONA SL compta amb un ampli equip de professionals, tots ells especialistes en el seu àmbit, permetent així oferir un servei de qualitat i que s’adapti a les necessitats del centre. També destaca per la seva experiència, professionalitat i atenció al client.

Acord col·laboració DELTIC – Tellfy

Març 2020
Amb l’objectiu de millorar i ampliar les funcionalitats de comunicació de GESTIN, hem arribat a un acord amb Tellfy: solució independent especialitzada en comunicació instantània via app (www.tellfy.com).
Aquest acord ha permès la integració informàtica entre GESTIN i Tellfy, de manera que les funcions de comunicació es realitzaran amb missatgeria Tellfy.

logo-tellfy-acord

Acord col·laboració DELTIC – Peñalara

Desembre 2015
Hem arribat a un acord amb Peñalara Software SL, programa líder a Espanya en la generació d’Horaris Escolars, amb més de 3.500 clients. Aquest acord ha permès la integració informàtica entre la plataforma GESTIN i Peñalara evitant duplicar el treball a l’hora d’introduir les dades, evitant errors i reduïnt el temps de realització de l’horari.

Peñalara

Acord col·laboració DELTIC – Qualitum

Gener 2012
Per donar un nou impuls i expandir la Plataforma GESTIN geogràficament, Qualitum (empresa especialitzada en desenvolupament de programari) i DELTIC Informàtica han signat un acord estratègic de col·laboració amb l’objectiu de desenvolupar, ampliar i donar millor suport a clients i distribuïdors.

Qualitum