logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]
 

Qui som

DELTIC Informàtica

Solucions tecnològiques en entorns Internet

El gener de 2003 neix DELTIC Informàtica, empresa dedicada a la realització de projectes Internet i a la creació de pàgines web amb gestor de continguts (CMS).

L’any 2008 surt la oportunitat de desenvolupar un projecte de control d’assistència d’alumnes per a un centre educatiu. Una aplicació on-line amb notificacions SMS a les famílies de faltes d’assistència i retards. I, on també, les famílies podien consultar les faltes i incidències dels seus fills via internet.

L’èxit de l’aplicació va fer que s’estengués ràpidament per diversos centres de Catalunya.

Des de llavors l’aplicació ha crescut amb funcionalitat i millores fins arribar a l’actual plataforma GESTIN. Les millores i noves funcionalitats s’han fet mitjançant l’escolta activa de les necessitats dels centres i els seus suggeriments.

Actualment la plataforma de gestió educativa és la nostra principal activitat, i compta amb un equip humà de 5 persones.

DELTIC Informàtica destaca per la seva experiència, professionalitat i atenció al client. La nostra motivació és prestar un servei excelent i aconseguir la satisfacció dels nostres clients.

Distribuïdors

A Llatinoamèrica:
CONTACTE:
AMEUR Comercio Internacional, s.l.

Empresa Espanyola de Barcelona que esta present en tots els paisos de l’Amèrica Llatina i Espanya, amb xarxa comercial pròpia.

Si esta interessat a distribuir la Plataforma GESTIN contacti via Email indicant país i zona:
www.ameurinternacional.com
Email: info@ameurinternacional.com

A Espanya:
CONTACTE:
Si esta interessat a distribuir la Plataforma GESTIN contacti via Email, indicant la zona:
DELTIC Informàtica
Email: info@gestin.biz

Acord col·laboració DELTIC – Tellfy

Març 2020
Amb l’objectiu de millorar i ampliar les funcionalitats de comunicació de GESTIN, hem arribat a un acord amb Tellfy: solució independent especialitzada en comunicació instantània via app (www.tellfy.com).
Aquest acord ha permès la integració informàtica entre GESTIN i Tellfy, de manera que les funcions de comunicació es realitzaran amb missatgeria Tellfy.

logo-tellfy-acord

Acord col·laboració DELTIC – Peñalara

Desembre 2015
Hem arribat a un acord amb Peñalara Software SL, programa líder a Espanya en la generació d’Horaris Escolars, amb més de 3.500 clients. Aquest acord ha permès la integració informàtica entre la plataforma GESTIN i Peñalara evitant duplicar el treball a l’hora d’introduir les dades, evitant errors i reduïnt el temps de realització de l’horari.

Peñalara

Acord col·laboració DELTIC – Qualitum

Gener 2012
Per donar un nou impuls i expandir la Plataforma GESTIN geogràficament, Qualitum (empresa especialitzada en desenvolupament de programari) i DELTIC Informàtica han signat un acord estratègic de col·laboració amb l’objectiu de desenvolupar, ampliar i donar millor suport a clients i distribuïdors.

Qualitum

Acord col·laboració DELTIC – AMEUR

Febrer 2012
Per expandir la Plataforma GESTIN a Llatíno-Amèrica, Ameur Comerç Internacional i DELTIC Informàtica han signat un acord estratègic-comercial pel qual Ameur actua de Departament de comerç exterior extern de DELTIC

AMEUR - Comercio Internacional